20.6.2015 / 4 Comments

TIENI MALLIKOULUSSA #2

Toista castingpäivää voisin kuvailla näillä sanoilla: stressaava, ahdistava, jännittävä, uuvuttava. Koko päivä oli lämpiössä istumista muiden tyttöjen kanssa, korkkareilla kävelyä käytävillä, sekä ennen kaikkea jännittämistä ja odottelua! Mä olin järjestyksessä 17. tyttö, joka pääsi näyttäytymään tuomariston eteen, ja olin tuossa vaiheessa jo tosi väsynyt enkä edes muista mitä kerroin itsestäni tuomareille :D Olin vaan helpottunut ettei esittäytyminen kestänyt kovin kauaa, ja pääsin sen jälkeen syömään.

Jonkin ajan kuluttua kuulin kun mun ja kahden muun tytön nimet sanottiin, käskettiin meidän sitoa hiukset ponnarille ja mennä uudelleen tuomareiden luokse Päässä mulla vilisi vaikka mitä ajatuksia ja jännitti tosi paljon. Onneks kaikki ympärillä olevat ihmiset oli tosi mukavia, olisin varmaan romahtanut jos siellä oltais ilkeilty vielä ton jänntyksen lomassa haha :D


5


Sitten seistiinkin jo kaikki tytöt tuomariston edessä kuulemassa meidän viimeistä tuomiota; kuka pääsee mukaan, kuka lähtee kotiin. Tyttöjen nimiä lueteltiin, vuorotellen pieni porukka pääsi mukaan kisaan ja vuorotellen joutui poistumaan takahuoneelle ja suuntaamaan kotiin. Odottelin ihan kuumeisesti oman nimeni lausumista, olipa tuomio mikä tahansa. Siinä vaiheessa, kun 8 tyttöä oli jo päässyt mukaan taloon ja rivissä oli jäljellä 5 tyttöä odottamassa vuoroaan, aloin ihan tosissani haluta itsekin mukaan.
Toivoin ihan sydämeni pohjasta, että toinen viimeisistä paikoista olis mulle varattu. Sitten kuulin, kun Anne sanoi kaksi viimeistä Mallikouluun pääsevää tyttöä: Sofia ja Petra. Siis apua, en voinut uskoa että me kaks Kuopion tyttöä päästiin kumpikin mukaan ja vielä viimeisinä!!! Sanoinkuvaamaton fiilis kaikkiaan, en ihan voinut uskoa tapahtunutta todeksi <3


3


Totta se kuitenkin oli, jäätiin sinne samaan tilaan tuomareiden kanssa ja käteltiin heidän kanssa, onniteltiin tyttöjen kesken toisiamme ja pian meidän alaikäisten vanhemmat tuli paikalle moikkaamaan meitä viimeistä kertaa. Mun vanhemmat ainakin oli tosi ylpeitä musta (ja on edelleen) ja uskoivat mun pärjäävän kisassa. Oli haikeaa hyvästellä heidät, kun ei ollut mitään tietoa milloin pääsisi näkemään seuraavan kerran :/

Suunnattiin kuitenkin sitten takahuoneelle laittamaan meidän tavarat kasaan, ja lähdettiin kohti Mallitaloa. Talo oli uskomaton, meillä oli oma spa-tila ja kaikki mukavuudet siellä! Eka ilta meni kuvausten parissa, meiltä otettiin haastatteluja sun muuta. Kaikki tuntui ekana iltana ihan uskomattomalta kaiken sen stressin ja jännityksen jälkeen, ja nukkumaan mennessä oli tosi epätodellinen fiilis, varsinkin kun seuraavien päivien tapahtumista ei ollut mitään tietoa!


2
Related Posts

4 kommenttia:

 1. Ihanat noi uudet hiukset mitkä sulle siellä leikattiin! Oliko haikeeta luopuu pitkistä hiuksista vai tykkäätkö näistä uusista enemmän? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans sikana! Ei ees harmittanut, olin jopa valmis vastaanottamaan radikaalimman muutoksen hahah :D Mutta edelleen oon tyytyväinen :-)

   Poista
 2. Nää mallikouluun liittyvät postaukset on tosi mielenkiintosia ja kivoja lukea. :)

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo