16.6.2015 / 2 Comments

WATERMELON SLUSHIE
DSC02637

DSC02642

DSC02645


Tänään on luvassa nopee ja helppo reseptivinkki näin kesäksi. Tajusin, miten helppoa on tehdä kotona ihanan raikasta jäähilejuomaa pelkästään vesimelonista, mansikoista ja jäistä! Kaikki nämä ainekset heitetään vaan paloiteltuna blenderiin, kunnes haluttu rakenne saavutetaan ja sitten nautitaan <3 Helppoa ja superherkullista, voisin kuvitella tän parhaimmaksi hellepäivänä auringonoton yhteydessä. Hyvän maun lisäksi tää on tosi terveellinen juoma, jos ei lisää sokeria yms, eli hyvällä omallatunnolla voi tätä herkkua siemailla vaikkapa jäätelön tilalla :)

// I wanted to share this super easy recipe for summer with you guys. I noticed how easy it is to make slushies at home using only three ingredients: watermelon, strawberries and ice. All you need to do is to put all this into a blender and blend until smooth. Then enjoy <3 So easy and soooooo yummy!!! Plus healthy, if you don't add any sugar etc. This drink works best on a hot summer day while sun bathing, and can be served as a replacement of ice cream! 

DSC02664
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Moi! Suuntaan tän mun viestin bloggaajalle mutta myös lukijoille! Monet ovat varmasti nähneet mm. Instagramissa Yuilin2015 -festivaaleista. Kyseessä on siis näin lyhykäisesti festivaalit joilla tuhansia koiria (sekä kissoja) kidutetaan_hyvin_julmilla tavoilla ja sen jälkeen syödään. Nimi onkin Yulin dog meat eating festival. Tapahtumasta voi lukea lisää mm. WWW.CHANGE.ORG sivulta, josta löytyy myös adressi jonka allekirjoittamalla pystyy edistämään tämän julman tapahtuman lopettamista. Toivottavasti mahdollisimman moni käy allekirjoittamassa :-)
    Olisi myös mahtavaa jos Petra (useilla seuraajilla) pystyisit tekemään esim. Instagramiin asiasta jaon. Etenkin nettisivusta, jotta ihmiset kuulisivat adressista, jolloin allekirjoituksia voitaisiin saada tarpeeksi ja asia etenisi.
    -Anna

    VastaaPoista

Instagram @petra_koo