11.12.2015 / No comments

BF: FAVORITE PRODUCTS FOR WINTER
Tämän viikon Beautiful Friday käsittelee mun suosikkituotteita näin "talvella". Listasta löytyy meikin lisäksi myös kosteuttavia tuotteita, sekä yksi juttu myös hiuksille!


bfavs

Ekana on pakko mainita kuvan 2 valkoista tuubia, Elizabeth Ardenin 8 Hour Cream -sarjan superkosteuttavat voiteet. Pienempi putkilo sisältää yleisvoidetta, jota käytän lähinnä huulille ja kynsinauhoihin, kerran kokeilin myös kasvojen korkeimpiin kohtiin korostukseksi ja näytti ihanan freesiltä! Suuremmassa putkilossa taas on nopeasti imeytyvää ja mielettömän tehokasta käsirasvaa, valehtelematta parasta mitä oon koskaan käyttänyt.


bfavs2

Tämä Make Up Storen Cover all mix -peiteainetrio on ollut mun ihon virheiden pelastaja! Mulla on ollut tänä syksynä/talvena tavallista enemmän iho-ongelmia, jotka oon saanut peitettyä tän enkelin avulla. Tykkään sisällön lisäks tästä uudistuneesta pakkauksesta, jota uskaltaa kantaa päivittäin mukana meikkipussissakin :)

bfavs3

Seuraavana vuorossa hiukset. Löysin Sokoksen Hiusten hellimisviikolla tämän kiinnostavan tuotteen Lorealin tiskiltä myyjän suosituksesta ja päätin ostaa sen testimielessä. Tuote on voidemainen öljyn ja lämpösuojan yhdistelmä hiuksille. Pelkäsin rasvaista lopputulosta, mutta tämä ei sellaista kuitenkaan jätä, vaan imeytyy hiuksiin jättäen ne pehmeiksi.

bfavs4

Ihoni kuivuessa talvella kaipaan meikkiin kiiltoa toisin kuin syksyllä, jolloin matta on must. Tämä Urban Decayn meikinviimeistelysuihke tuo ainakin omalla kohdallani meikkiin sen luonnollisen hehkun, kuitenkin saamatta naamaani rasvaisen näköiseksi. Meikin pysyvyyden paranemista en osaa kommentoida, mutta ainakaan tää ei sitä huononna :P

bfavs5

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä haluan mainita tämän Macin kulmakynän, joka on perfect match mun kulmien luonnostaan tummalle sävylle. Saan tän avulla täytettyä mun kulmien vaot ja puutteellisuudet just täydellisesti, eikä tää muistaakseni ollut edes järkyttävän kallis tuote, voin siis suositella! 
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo