20.12.2015 / 10 Comments

MOMENTSm3


Oon viimeaikoina potenut pientä "eksistentiaalista kriisiä" mun blogin suhteen. Tää harrastus on vuosien varrella muuttunut mulle elämäntavaksi, osaksi mua itteeni, mutta ajoittain tulee sellainen fiilis etten saa luotua tästä tarpeeksi hyvää tai millään tavalla oman näköistäni. Liikaa tavallisia hymyileviä asukuvia, liikaa turhaa lätinää arkipäivieni agendasta. Tän hiljaiselon aikana oon päättänyt niin, että alan todennäköisesti postailemaan huomattavasti harvemmin, mutta vain sen takia, että saan luotua tänne matskua josta voin olla 100% ylpeä ja kehua tehneeni sen itse. Haluan lähteä kehittämään tästä enemmän fiilispohjaista kuin pakonomaista, jollaiselta tää on mulle jollain tapaa tuntunut lähiaikoina. 
Tuntuu vaan niin typerältä puoliksi pakottaa joku "kuvaamisesta ei-niin-kiinnostunut" henkilö räntäsateen keskelle koulupäivän aikana ottamaan musta heilahtaneita ja rehellisesti helvetin huonoja kuvia joissa mun ilme on mitä on, sitten ladata ne koneelle ja huomata ettei mikään editointi tai upotuspalvelu suostu yhteistyöhön sillä hetkellä, sekä lopulta kirjoittaa postauksen verran valittelua siitä miten huonon postauksen oon tehnyt. Fiilistä ei useimmiten oo ainakaan parantanut tyhjä kommenttikenttä tai kadonneet lukijat. Viimeistään tuossa vaiheessa on ollut aika katsoa peiliin ja miettiä, voisiko asioita muuttaa, sillä tässä tapauksessa koen sen välttämättömäksi.
Oon muutenkin viime aikoina alkanut arvostaa enemmän yhteistä aikaani kavereiden tai perheen kanssa, siksi en halua olla 24/7 kamera kädessä kun tapaan heitä vapaa-ajallani. Yritän keskittyä hetkestä nauttimiseen, mikä on tuonut mun ajankäyttöön huomattavasti enemmän mielekkyyttä ja oon tuntenut itseni paremmaksi ystäväksi, kun en jatkuvasti oo miettimässä sitä, ehdinkö ottaa asukuvat ennen kuin aurinko laskee. 
Halusin valottaa tätä nykyistä tilannettani teille, en oo siis todellakaan jättämässä mun blogia tauolle saati lopettamassa. Haluan vaan kehittää tätä poispäin siitä valtavirrasta, johon oon enemmän kuin usein sortunut.

Näillä eväillä eteen päin, palaillaan ensi kerralla toivon mukaan vähemmän vakavissa merkeissä :D 
Ps. Kuvat ei nyt liity postauksen sisältöön millään tavalla, innostuin vaan nappailemaan fiilistelykuvia viime keväisten otosten tapaan. Olkoon nämä siis niinsanotusti Oh, what a waste of time #2.
m2


m4

m5

m6

m1
Related Posts

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä olet aivan oikeessa käyt lukioo tapaat kavereita ja tärkeempää on yllä pitää niitä oikeita kaverisuhteita todellisessa elämässä 😊 Noi kuvat oli ihan äly upeita!😇

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ymmärryksestä <3 Tuntuu vaan että nuoruus pitäis käyttää siten miten on tarkotus, kyllähän tänne ehtii myöhemminkin tekemään enemmän niitä "peruspostauksia" jne :)
   Kiitos sulle <3

   Poista
 2. Mulla on just toi sama fiilis. Se bloggaaminen on vaan elämäntapa mutta missä lukijat, kommentit ja muut? Ei innosta olla kamera kädessä Suomen pimeydessä kun ei kumminkaan tuu hyviä kuvia. Eikä keksi sellaista postausta joka olis ulkona massasta. Ärsyttää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieluntoveri... :/ Harmittaa kun niin isoks osaks sääolosuhteet vaikuttaa fiilikseen ja kuvien onnistumiseen!

   Poista
 3. Mä oon varmaan kasiluokalta asti lukenu ihan sännöllisesti tätä blogia, tässä on vaan joku mistä tykkään älyttömästi! Esim. mun mielestä tänki postauksen kuvat on älyttömän hienoja, eikä ns. "tylsää massaa".
  Mä en ite enää oo ees pariin vuoteen blogannu, mutta muistan, että mua ainaki masens just se, että ei ikinä ollu kuvaajaa, talvella oli jatkuvasti pimeetä ja kommenttejakaan ei mitenkään kehuttavaa määrää tullu. Ja vaikka kuvailen harrastuksena nykyään vielä, niin just esim. se lyhyt valonen aika päivällä rajottaa. Ennen mulla oli jotenki muutenki hirvee pakko kuvata koko ajan jotain, ihan sama missä olin, mutta lähiaikoina oon just aatellu että kuvaa vaan silloin milloin huvittaa, niin säilyy se mielenkiinto ja innostus siinä hommassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama mullakin ton kanssa, et kuvailee ja kirjottelee mieluummin sillon kun on oikeesti kiinnostusta, eikä silleen et "vitsi kun en oo taas kolmeen päivään kuvannu mitään niin kai se on pakko yrittää nopeesti jotain..."

   Poista
 4. Siis tää postaus on niin totta ja on niin ilonen, että oot päätynyt tällasiin päätelmiin, koska mun mielestä sulla on paljon annettavaa ihan esimerkkinä nämäkin kuvat, aivan upeita! Niin keskittymällä just siihen, että teet kaiken intohimolla ja silleen, että oot tyytyväinen tuut varmasti löytää vielä kipinän takasin tätä hommaa kohtaan !:)

  sofiaelizabetha.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos tosi paljon! Arvelinkin että sä varmaan ymmärrät tän tilanteen hyvin hehe :D

   Poista
 5. Voisitko kuvaa sun joululahjoja vaikka videolle ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut paljoa lahjoja, joten videosta tulis tosi lyhyt haha :D Tein just tänään videolle ensireaktiot yhdestä joululahjastani joten kannattaa katsoa se :)

   Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo