26.12.2015 / 10 Comments

VIDEO: ABH CREAM CONTOUR KIT



contourkit




Moikka moi ja hyvää tapaninpäivää! Toivottavasti teillä on joulun pyhät sujuneet ihanasti, mulla ainakin on :) Oon sormet syyhyten odottanut tätä päivää, sillä säästin yhden joululahjani testaamista tälle päivälle saadakseni ensimmäiset reaktioni videolle. Testaan siis tällä videolla ekaa kertaa Anastasia Beverly Hillsin Cream Contour -palettia, jonka sain sävyssä Fair. Käytän palettia uusilla Morphen siveltimilläni ja apuna käytän myös Beauty blenderiä.

Muistakaa painaa laatu HD:ksi, jotta video näkyy oikein :) Ja kertokaa ihmeessä kommenteissa omia mielipiteitänne Anastasian tuotteista mikäli sellaisia omistatte, tai kyselkää jos tulee jotakin mieleen!

Videoon myös TÄSTÄ

Related Posts

10 kommenttia:

  1. Tosi hyvä video!! Huono vaan et aloin himoomaan tota ihan sikana :D
    Onko noi värit riittosia sun mielestä? miten noi siveltimet toimi tossa levityksessä ja tuntuko että tota väriä ois tarttunut liikaa siveltimeen ja ns mennyt hukkaan?
    Ite sain sen normi ABH Contour Kit:n niillä puuteriväreillä ja koittelin sitä ja oon siihen ihan super tyytyväinen ja suosittelen sitä ehdottomasti!! Värit on tosi pigmenttisiä ja hyvin riittosia. Ainoo vaan just että itelläkin on yhtävaalee iho kun sulla nii siinä ei oo yhtää mun ihon sävyä vaaleempaa nappia. :/ kaveri kuitenki kertoi että siihen vois ostaa vahtonappina vielä vaaleempia sävyjä mutten oo vielä ehtiny tutkia että mistä :) luulen kuitenki että toi voideväri- ja puuteripaletti täydentäis toisiaan loistavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos paljon! Hehe toi on aina se paha juttu meikkivideoita katellessa... :D
      Sanosin että ensituntumalta ainaki noi värit tuntuu olevan pigmenttisiä, varsinkin nuo varjostusvärit! Ei tarvinnut montaa kerrosta tosiaan sutia :) Siveltimetkin toimi tosi näppärästi, eivät synteettisen materiaalin ansiosta imaise tuotetta liikaa itseensä ja tuntuvat muutenkin pehmeältä ja miellyttävältä käytössä!
      Mulla oli kovaa arpapeliä, tilaanko tän voidemaisen vaiko puuterisen, mutta tähän päädyin just ton sävypulman takia. Aattelin kans että tää Fair olis tarpeeks vaalea korostusvärien kohdalla, toivotaan että puuterimainenkin olis pian saatavana astetta vaaleampana :) Pitää katsoo jos sais aikaiseksi hankkia myös sen just kiinnittämään tän voidemaisen paikoilleen!

      Oli vielä pakko vähän googlailla, löysin samalta sivulta mistä tilasin itsekin ton paletin, niin noita täydennysnappeja!

      https://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-contour-refills.html

      Poista
    2. Kiitos vastauksista ja linkistä! :)
      Ja joo toivon kans että ilmestyis vaaleampana kun ei tuolla sivulla ollukkaa vaaleampia kun siinä mun light paketissa, harmi :/

      Millasessa paketissa toi muuten tuli tuolta cult beauty sivulta? Vaikuttaa tosi luotettavalta näin nopeen silmäilyn perusteella ja sieltä ei tuu ees tulleja joten ois hyvä ostopaikka :D

      Ei liity aiheeseen, mutta ootko aatellu tehä vielä mallintöitä? Olit mun lemppari mallikoulussa ja vielä tosi taitavakin ja sen lisäks vaikutat tosi ihanalta persoonalta jonka kans ois varmasti helppo tehdä töitä!:) mietin ihan saan sen takii että mun mielestä sulla on oikeesti hyvät mahollisuudet tehä niitä töitä!

      Poista
    3. Tuli ihan normaalissa "pahvipussissa" joka oli vuorattu kuplamuovilla etteivät tuotteet hajoa. Voin kyllä suositella tota sivustoo, mulle tuli jouluruuhkasta huolimatta tilaus ihan ajoissa perille ja asiakaspalvelukin oli toimiva! Tulleja ei tuu sen takia kun tuotteet tulee Briteistä ;)

      Onhan se mallintyö edelleen mielen päällä päivittäin, varmasti tekisin niitä nytkin koulun ohella jos olisi mitat kunnossa :/ Oon vaan päätynyt toistaseks lykkäämään tota unelmaa kunnes oon suorittanu lukion loppuun, sillä koen että laihdutusurakka veis multa paljon voimia mitä tarviin koulussa pärjäämiseen! Mutta ihana kuulla noin kannustavia sanoja, en oo siis tosiaan unelmaani hylännyt vaan toivottavasti jotain hommia joskus pääsisin vielä tekemään <3

      Poista
  2. mä en todellakaan oon mikään contour-ammattilainen, ne tuppaa aina jotenki (varsinki sävyjen takia) menemään mulla vähän huonosti, mutta tota tai sitä puuteriversiota olis kyllä kiva päästä joskus testailemaan. vaikuttaa tosi laadukkaalta, ja vaikka onkin kallis niin toi lopputulos oli mun mielestä tosi kaunis ja luonnollinen! ja siis nyt on ihan pakko sanoa, että ihailen varmaan ikuisesti noita sun leukaperiä! :D terveisin: ikuisesti vahvasta leuasta haaveileva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä ehdottomasti suositella ainakin tätä voidemaista, pelkäsin aluksi että toi ois tosi vaikee "amatöörille", mutta osoittautukin tosi helpoks työstää :) Tottakai myös välineillä on iso rooli onnistumisessa, sekä sävyillä ettei vaan mene liian lämpimäksi=oranssiksi. Sanosin että hintansa väärti nää paletit kuitenkin on!
      Hahaah mulle tuli ihan hymy huuleen tosta kommentista :D Kiitos paljon, hauska kuulla että mun leukaperät on jonkun mieleen :P

      Poista
  3. Hyvä video! Näyttää kyllä tosi kivalta tuo paletti. Itselläni ei ole vielä mitään Anastasia Beverly Hilssin tuotteita, mutta siskollani on Dipbrow pomade kulmatuote ja tykkäsin siitä kun kokeilin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon kans kuullu tosta dip browsta paljon hyvää, katsotaan jos joskus itekkin sais sen hommattua!

      Poista
  4. Hirmusen kiva video ja ihanan luonnollinen lopputulos! Oon miettinyt jo jonkun aikaa kyseisen paletin hankkimista ja sen verran hyvin sun video nyt sit vakuutti että taitaapa lähtee hetimmiten tilaukseen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Seison kyllä todellaki ton takana ja suosittelen :) Mun kohdalla tuli kyllä rahoille vastinetta ehdottomasti.

      Poista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo