26.3.2016 / 2 Comments

GLOW
mc1

mc2

Shirt in the picture: SheIn (adlink) 


Moi kaikki ja mukavaa pääsiäisen aikaa! Oon ollut viimeaikoina erityisen epäinspiroitunut, sekä aika lailla kädet täynnä tekemistä, siksi ei ole tullut paljoa heiluttua kameran kanssa hahah... Oon sovitellut paljon työjuttuja kevättä ja kesää varten, suunnitellut mun kesän ohjelmaa ja tein myös päätöksen siitä, että aloitan kaikista aiemmista uhkauksistani huolimatta autokoulun tänä keväänä... Believe me or not! Ajatus itsestäni auton kuljettajana vaan pelottaa edelleen ja tuntuu tosi kaukaiselta, mutta onneksi on aikaa nyt opetella kunnolla ennenkuin virallisesti pääsen ajamaan! 
  Kevään ja lähestyvän kesän kunniaksi oon alkanut keventää ja raikastaa mun meikkilookeja, sekä pikkuhiljaa luopumaan kokomustista asuista arjen univormuina. Oon super innoissani kevään glow/jewy skin -trendistä, se on vaan niin helppo ja saa ihon tosi kauniin näköiseksi <3 Vaatteissa taas oon täysin ihastunut farkkuun kaikissa muodoissa, sekä vaaleanpunaiseen väriin. Mun mielessä pyörii monia vaatekappaleita, jotka haluisin vaan muuttaa söpön pinkkisiksi haha! 

Mitäs teidän kevääseenne kuuluu? :)
Related Posts

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä videota sellaisesta kevät meikistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oonkin aikeissa tehdä heti kun kerkeän! :)

      Poista

Instagram @petra_koo