7.3.2016 / 10 Comments

THREE FROM SUNDAYTerkkuja Allegrosta! Aloitin mun hiihtoloman virallisesti tänään, sen kunniaksi suuntaan muutaman päivän reissulle Pietariin pitkästä aikaa. Ihanaa päästä muihin maisemiin tylsästä Kuopiosta, ja vaatekaappikin kaipais kipeesti täydennystä näin kevään lähestyessä.... Katsotaan jos löytäisin muutaman jutun tuolta nyt :-)

Sunnuntaina tuli sellainen fiilis, että halusin ehdottomasti asukuvia. Sain onneksi suostuteltua kuvaajan itselleni ja tässäpä muutamat räpsyt! 

// Greetings from the train! My winter holiday week officially started today and for the sake of it I'm on my way to Saint Petersburg Russia. It's been a long time since I last time visited this city, so I'm feeling pretty excited and happy for this quick vacation. It's always good to get out of my boring home town, and in addition my wardrobe is in desperate need of new pieces for sprig, so fingers crossed I'm hoping to find a few new things to wear!

On Sunday I felt like shooting some outfit photos, luckily I managed to get someone to shoot them for me. Soooo here are some of those! 


sf2

sf3

sf1Jeans / Tiger of Sweden ___ Knit / Zara ___ Coat / Tara Jarmon ___ Shoes / Converse
Related Posts

10 kommenttia:

 1. Piru vie miten upea kokonaisuus!!!!<3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ihana kiitos! :D <33

   Poista
  2. Oli pakko tulla ihasteleen taas! :'D

   Poista
  3. Hahaha en kestä tää piristää tosi paljon!! :D

   Poista
 2. Wau oot upeen näkönen! Mulla ois kysyttävää liittyen abh cream contour kittiin. Eli onko fair sävy liian vaalea jos ajattelee kesän jälkeen päivetystä saanelle iholle? Ja että onko ollut hintansa väärti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3
   Oon itekkin miettinyt ton contour kitin kanssa kesäkäyttöä, että mitenköhän toimii, ite nimittäin rusketun tosi helposti ja voimakkaasti niin voi olla että ainakin highlight-sävyt on liian vaaleita D: Uskosin että varjostusvärit kuitenki ajaa ihan asiansa! Muuten kyllä on toiminut todellakin iha mun tarpeisiin täydellisesti :) Rakastan sitä koostumusta ja helppokäyttöisyyttä, ja voi olla joka päivä itsevarma meikin suhteen kun tota oon käyttänyt!

   Poista
 3. Kiitos vastauksesta! Ootko miettiny sen puuterimaisen hankkimista, oon nimittäin ite kahen vaiheilla 😫😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon miettinyt, mut jotenkin epäilyttää niiden vaaleiden nappien teho korostusväreiksi :D En suostu uskomaan että ne toimisivat yhtä voimakkaasti kuin voidemaisessa versiossa... Voi olla että kuitenkin hommaan sen jossain vaiheessa jos sattuu tulemaan esim jokin tarjous :)

   Poista
 4. Oooh oot kyllä ihan älyttömän tyylikäs aina! Pidä hauska loma ja mukava reissu..!

  VastaaPoista

Instagram @petra_koo