22.2.2017 / 6 Comments

SOFT HUES




sh2


Mun on näköjään nykyisin tosi vaikee saada postaukset kirjoitettua valmiiksi ja julkaista ne, nämäkin kuvat otettiin jo reilut pari viikkoa sitten ja vasta nyt sain aikaiseksi muokata ne loppuun...

Tähän väliin olisi varmaan ihan hyvä vähän kertailla mitä viimeaikoina onkaan tapahtunut. Viimeviikolla muunmuassa vietin mun ikätovereiden kanssa penkkaripäivää, ja sitä edellisellä viikolla ensimmäistä vuosipäivää poikaystäväni kanssa. :) Tämä viikko onkin kulunut "lukulomaillessa" aika pitkälti uskonnonkirjojen äärellä, tuntuu että nää kolme viikkoa tulee hupenemaan vähän liiankin nopeasti! Onko muita samoissa fiiliksissä olevia abeja siellä?

Tuntuu, että nyt kun ei tarvitse enää koulussakaan käydä, mun into pukeutumiseen on kadonuut jonnekin tosi kauas... Hengailen valehtelematta koko päivän jossain urheiluvaatteissa ja hyvä jos vedän farkut jalkaan kauppareissuilla :D Toisaalta ne harvat kahvittelukerrat tai muut sosialisoinnit nousee ihan uuteen arvoon ja sillon tuntuu samalta kuin panostais juhliin.. :D Sama oikeestaan meikin kanssa, kotona ollessa harvoin jaksaa laittaa naamaan muuta kuin huulirasvan ja kosteusvoiteen. :P Tätä hupia olisikin luvassa kesäkuun puoleen väliin asti, kiitos vielä heti kirjoitusten jälkeen koittavien pääsykokeiden. No, toivotaan että tämä ajallinen panostus lukemiseen laittautumisen sijaan näkyisi sitten aikanaan tuloksissa!

Tsemppiä kaikille tulevaan kevääseen, varsinkin sieluntovereilleni abeille. Kyllä se maaliskuu loppuu joskus! < 3

sh4

sh3

sh1
Related Posts

6 kommenttia:

  1. Tulinpa hyvin pitkästä aikaa kattoo tätä blogia ku tajusin et enpä oo pitkään aikaan käyny tääll. Ihana, että vielä postaat ja paljon on sinunki elämässä ehtiny tapahtua, ku varmaa yli vuos sit viimeks täällä olin eikä sillon ollut vielä poikaystävääkään. Vuoden päästä mäkin samassa tilanteessa sitte ku sä. Ja viel pakko sanoa et ihana asu noissa kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kommentista! <3 Hahah jep, tuntuu että kun on koko ajan jotain elämässä meneillään niin ei oo heti ekana enää kirjoittamassa siitä tänne, mistä varmaan tulee se fiilis sit että vuoden aikana on kerennyt muuttua hirveesti!!
      Tsemppii paljon sulle kun tähän vaiheeseen tuut, vaatii paljon voimii mutta kyllä se siitä :)

      Poista
  2. Tsemppiä kirjotuksiin ja pääsykokeisiin! Itse viime vuonna olin ihan samassa tilanteessa, ja vaikka se luku"loma" tulikin vietettyä aika kodittoman kerjäläisen näköisenä kotona, niin se tunne, kun kaikki kevään kirjotukset (itsellä niitä osu seitsemän niihin muutamaan viikkoon) oli ohi, niin sitä tunnetta ei kyllä voittanut mikään! Ainakin sitten voi keväällä lakkiaisiin tälläytyessä sitten ajatella, että tätä päivää varten erakoiduin silloin kevättalvena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin hymyillä ääneen tämän kommentin lukiessani :D! Ihanan piristävää, kiitos paljon tsempeistä ja niinhän se on, että sitten voi niitä (toivottavasti hyviä) arvosanoja juhlia kunnon juhlahumussa!

      Poista
  3. Minne haet opiskelemaan?

    VastaaPoista

Latest Posts

Labels

lifestyle muoti oma tyyli oma elämä asu happy kauneus shoppailu lookbook meikit photo a day special fiilistely video throwback matkustelu ruoka valokuvaus weekend ajatuksia inspiration summer deep talk photography yhteistyö editorial thoughts hiukset hyvinvointi puheenaiheet kuukauden suosikit musiikki opiskelu DIY kengät monthly favorites my day polyvore sisustus sponsoroitu tutorialit vinkit haaste indiedays blog awards katumuoti kaupallinen yhteistyö kello kynnet kysymyspostaus mallikoulu pariisi personal sneak peek Daniel Wellington Nike air max aamiainen aamupala alekoodi beautiful friday co-creation hampaidenvalkaisu ice watch ideal of sweden inspirationday instagram instrumentarium juhlat kenya kesä koti kuulumisia opinnäytetyö ostokset party ripari safari silmälasit streetstyle syksy treeni trendit tyyli uusi vuosi 2017 2019 2020 Happy Joe IBA Michael Kors acne studios baker bag arki aurinkolasit avokadopasta blogi chiapudding chiapuuro contour kit diesel elokuvat finlayson furla metropolis hampaiden valkaisukynä helsinki ihonhoito indiedays jeffrey campbell joutsen jättineule kevät kielimatka link your blog linkkaa blogisi linkkaa instagram linkkaa youtube makia mango maybeauty metropolia motivaatio naked 3 naked basics oma aika parhaat elokuvat patent leather tote pepsodent white now puhelin puhelinkuoret q&a resepti santorini sarjat smoothie bowl snapshots spotify swiss clinic syksymeikki syyskuu tanssi tekstiiliteollisuus timanttiset.fi trendwalk trenssitakki tutorial unedited urban decay uudistuksia vaihto vaihto-opiskelu varjostus vastuullisuus vegaani viaplay what's in my bag

Instagram @petra_koo