6.2.2017 / No comments

&OTHER STORIES

aos

aos4

aos3

aos2


1.2. piipahdin itsekseni Helsingissä, päätavoitteenani käydä kutsuvieraana tutustumassa Suomeen rantautuneen &other stories -liikkeen avajaisjuhlissa.
 Olin saanut muotilehtien perusteella liikkeessä myytävistä vaatteista ja asusteista puhdaslinjaisen kuvan, ja tämä vahvistui kun pääsin shoppailemaan kyseisen merkin tuotteita! Liike oli yllättävän iso ja täynnä minimalistisia mutta laadukkaan tuntuisia vaatteita, koruja, asusteita sekä mun yllätykseksi myös lifestyle-tuotteita kuten ihania tuoksukynttilöitä <3 Ihastuin ihan älyttömästi muutamiin pastellisävyisiin Niken Air Forceihin joiden perään edelleen haikailen...

Liike oli sisustukseltaan ihan viimeisen päälle suunniteltu viihtyisäksi. Useat viherkasvit ja nätit sommitelmat ainakin kohtasivat mun esteettisen silmän ja tykästyin kovasti koko liikkeen ilmapiiriin :) Avajaisissa oli tottakai tunnelmaa luomassa myös DJ ja tarjoilijoita (jotka kantoivat mukanaan mm. kuorittuja mandariineja??? :D <3) Oli ihanaa kyllä törmäillä pitkän ajan takaisiin tuttuihin mm. tv-produktion tiimoilta, kuten myös blogiyhteisöstä! Näissä pitäisi päästä ehdottomasti käymään useammin.
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo