5.2.2017 / No comments

THE INCREDIBLE FACE GEL
May Beauty lähetti mulle jo toisen tuotteensa testattavaksi, tällä kertaa pois pestävää kasvogeeliä. Tuote lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokoset, poistaa talia ja ylimääräistä rasvaa seä tehdä ihosta puhtaamman ja pehmeämmän.

Mun ihon tilanne on tällä hetkellä seuraavanlainen: talvipakkasten kuivattama, hieman mustapäitä nenän alueella ja leuassa ja kuollutta ihoa ohut kerros, kun en paljoa ihoa kuori talvisin. Tuote kuulosti mun korvaan hyvältä varsinkin ton kuolleen ihon poistamisen kannalta, sillä välillä tosiaan nään esim. kulmakarvojen päällä kuoriutuvaa ihoa, jota ei oikein viitsi edes nyppiä irti :D

Aloitin tuotteen testaamisen pyyhkimällä kasvoilta päivän meikit ihan perus meikinpoistoliinalla ja misellivedellä.


DSC03137

DSC03143

IDkasvonaamio


Ensivaikutelma tuotteesta oli todella lupaava. Pakkauksessa oleva kirkas geeli on hajusteeton  (tai ainakaan itse en huomannut mitään pistävää tuoksua), mikä on minusta hyvä juttu näissä suoraan iholle käytettävissä tuotteissa. Hieroin geeliä kasvoilleni hellästi pyörivin liikkein ja siinä liikkeessä se kuollut ihosolukko lähti kuin lähtikin rullautumaan! Ensimmäisellä kerralla kuollutta ihoa lähti melko paljon, varsinkin poskien ja nenänpielien kohdalta.


DSC03160


Kokeilin geeliä toisen kerran 4 päivän jälkeen, mutta mulle ei ainakaan näin lyhyt väli käsittelyssä ollut tarpeen, sillä ihoa ei kuoriutunut läheskään yhtä paljon, vähän tottakai lähti. Herkimmille alueille kasvoihin tuli mulle myös pientä punoitusta mutta se laskeutui rasvaamisen jälkeen. :)DSC03168


Kasvojen huuhtelemisen ja rasvaamisen jälkeen iholle jäi tosi puhdas tunne, mitä kovin moni geelituote ei mulle oo tehnyt. Veikkaan tän johtuvan nimenomaan siitä, että tämä kyseinen geeli kuorii ihoa, ei pelkästään poista meikkiä.


DSC03174


Kenelle sitten suosittelisin tuotetta? Eniten uskon tästä olevan hyötyä rasvaisen ihotyypin omaaville, mutta myös laiskoille ihon kuorijoille, sillä tää tuote on tavallaan kasvogeeli, puhdistustuote ja kuorinta-aine samassa pakkauksessa. Pakkaukset ovat pieniä ja käteviä, joten suosittelen myös niille jotka etsivät matkakokoista cleanseria itselleen :)

Jos tää tuote herätti mielenkiintoa, löytyy lisää infoa ja mahdollisuus ostamiseen TÄÄLTÄ. Lisäksi mun blogin lukijoina teillä on mahdollisuus saada hinnasta pois 30% tilaamisen yhteydessä! Kirjoittamalla kassalla koodin petragel pitäisi alennuksen astua voimaan heti. :) 

Kertokaas, miltä tuote teidän mielestänne vaikuttaa?


Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo