20.8.2017 / 2 Comments

MEIKKIPOHJARUTIINI

Moi kaikki!

Tänään esittelen teille mun tyypillisimmän rutiinin pohjameikkini tekemisessä. Mulla on muutama luottotuote, sekä pari uutta ihastusta nyt käytössä, ja hintaskaalakin on aikalailla laidasta laitaan, markettikosmetiikasta merkkibrändeihin!

s

Siveltimet vasemmalta oikealle: Zoeva 142 Concealer Buffer, Morphe (contour set 690), Cailap by Mariela Sarkima, Real Techniques Buffing brush, Morphe (contour set 690), RG Professional, Beautyblender.

o

mv

Levitän ihan ensimmäiseksi puhtaalle iholle tuota Lorealin kasvoöljyä, josta oon tykännyt paljon enemmän kuin tavallisesta kosteusvoiteesta. Öljy imeytyy ihoon nopeasti eikä tunnu yhtään rasvaiselta. Tänään käytin meikkivoiteena tuota Lumene Natural Codea, muut putelit ovat Lorealia ja Make Up Storen sculp excellence joita käytän muulloin. :)
Kuten alla näkyy, levitän aina meikkivoiteen aluksi sormilla tipoiksi kasvoille, jonka jälkeen pyörittelen sen ihoon siveltimellä.

mvb

chl

Korostus ja varjostus on mulla jo melkein pari vuotta hoitunut tuolla Anastasian cream contour kitillä. Lisäksi käytän peitevoiteena tuota Nyxin omaa vaaleimmassa sävyssä. Sitäkin tökin aluksi kasvoille niihin kohtiin, mitä haluan korjata ja kirkastaa, sitten buffaan voiteen ihoon siveltimellä ja käyn vielä lopuksi alueet läpi kostutetulla Beautyblenderillä, jottei jäisi epäsiistejä rajoja!

cb

Contourkitin sävyjä levitän tarvitsemiini kohtiin pienemmillä siveltimillä, ja häivytän varjostukset isommalla. 

bco

Käytän useimmin tätä Lumene Natural Coden duo-kiekkoa, josta löytyy sopivan viileän sävyinen aurinkopuuteri, sekä hennosti kimaltava persikkainen poskipuna. Tää kombo on niin toimiva matkoilla, koska sävyt on just sopivat mihin tahansa lookkiin!

bb

Kun aurinkopuuteri ja poskipuna on levitetty, puuttuu enää kiinnityssuihke, jonka viran hoitaa tällä hetkellä tämä kookoksentuoksuinen Gerard Cosmeticsin versio. Sitten onkin pohja valmis!

ss

dr

Löytyykö teidän meikkirutiineista samoja tuotteita tai levitystekniikoita? :)

Related Posts

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Alotin itse bloggaamisen tänään ja blogini linkki on aliccimo.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, onpa kiva kuulla! Siitä se lähtee :-)!

      Poista

Instagram @petra_koo