4.9.2017 / No comments

MOVED IN

Hei kaikki ja sori mun hiljaiseslosta somessa viimeaikoina!

nurkka

Kuten loppukesästä puhuinkin, mulla oli edessäni muutto pois Kuopiosta, ja nyt voin ilokseni ilmoittaa tämän muuton olevan ohi! Sain mun tavarat perjantaina illalla, ja koko viikonlopun verran kestäneen raivokkaan huonekaluliikkeiden koluamisen jälkeen alkaa mun eka oma koti näyttää ihan kodilta. :) Suurimmat kiitokset tästä nopeasta ahkeroinnista kuuluu mun vanhemmille. <3 Nyt kelpaa kyllä elää, kun on pyykkikoneesta lähtien kaikki asennettu ja toimivaksi todettu.
Pakko vielä kertoa, että kun tän kämpän avaimet sain ekan kerran, tuli tän koko aika shokkina... Kuvittelin kai päässäni että 20,5 neliötä olis enemmän, hahah :D Mutta nyt kun on tavarat paikallaan, niin voin todeta senkin että täällä on oikeestaan ihan hyvin tilaa! Mahduttiin mun vanhempien kanssa kolmestaan hyvin nukkumaan ilman, että parvekkeelle tarvitsi mitään siirtää.

sänky
nurkka2
pöytä

Mitä te tykkäätte ensimmäisistä vilahduksista mun ekasta omasta kolosta? :) Ite oon tosi iloinen tästä jo nyt!!Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo