19.11.2017 / 2 Comments

DOUBLE DENIM

Helou kaikki!

DSC05610

Mulla on viime aikoina ollut vähän vaikeuksia löytää yhteistä aikaa kavereiden kanssa sellaisena päivänä, ettei sataisi vettä. Lauantai oli juuri sellainen kerta, että olin treffaamassa ystävää ja oltiin sovittu nopea asukuvienottohetki mun pyynnöstä, mutta yllättäen koko päivä oli ihan sairaan synkkä ja sateinen... Siispä turvauduttiin muihin saatavilla oleviin resursseihin ja napattiinkin kuvat ystäväni rappukäytävässä! Salaman kanssa näihin tuli mun mielestä ihan hauska viba, vähän vaihtelua mun tavallisimpiin kuviin. Kiitokset siis Hennalle näistä, toivottavasti ensi kerralla olisi parempi keli kuvailla. :D 

DSC05633

DSC05630-horz

Mua Instassa seurailevat saikin perjantaina jo vähän vihiä siitä, että olen saanut uuden näön, elikkä siis silmälasit. Oon jo pitempään ollut epävarma kaukonäköni takia, etenkin autoillessa on ollut hankalaa nähdä esim katujen nimiä tai kauempia opasteita. Näöntarkastuksen jälkeen optikko vahvistikin mun epäilyksen, että yleislasit olis mulla hyvä olla. Pidän näitä nyt ekat päivät melkein koko ajan, jotta silmät ja aivot tottuvat erilaiseen maisemaan, mutta jatkossa luultavasti ennemminkin vain koulussa ja autoillessa jne. :)

DSC05612

DSC05609-horz

OUTFIT DETAILS:

Jeans_ Tiger of Sweden // Jacket_ Dolce & Gabbana // Knit_ Zara // Scarf_Vila // Beret_ Thrifted // Bag_ Longchamp (thrifted) // Shoes_ Jeffrey Campbell (thrifted)


Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo