26.12.2017 / 6 Comments

26.12.2017

Helou sinne ja hyvää tapaninpäivää!

DSC05747

Mulla on taas kuin itsestään päässyt syntymään pieni tauko bloggaamisessa, johtuen tosi voimakkaasti oman elämäntilanteen muuttumisesta, uskomattoman surkeista keleistä pk-seudulla, jatkuvasta ravaamisesta Kuopion ja Vantaan välillä sekä osittain myös motivaation puutteesta. En oo halunnut tulla purkamaan huonoa energiaa blogiini, vaan sen sijaan oon keskittynyt kouluun ja opiskeluun, ystävien ja perheen näkemiseen, sekä itseäni innostavien asioiden lisäämiseen arkipäivinäni. 

DSC05757

Olin marras-joulukuun vaihteessa aika hukassa sen suhteen, mitä mun pitäisi elämältä just nyt odottaa, sillä siihen asti oli ollut suuriakin tavoitteita esimerkiksi kaupungin vaihdon ja opiskelupaikan suhteen. Kun nää kaikki suurimmat odotukset olin saanut toteutettua, tajusin kaipaavani elämään uutta kipinää jostakin suuremmasta tavoitteesta. Jonkin aikaa lamaantuneena maattuani tajusin, että mun on pakko pysyä liikkeessä, jotta jaksan jatkaa pinnistelyä ja tavoitella unelmiani. Paikalleen jääminen on mulle just nyt se kaikista huonoin vaihtoehto, joten aloin sitten haaveilemaan parista reissusta ja mahdollisesta opiskelusta ulkomailla. Oon onneksi löytänyt taas sen punaisen langan jota seurata, ja viimepäivinä on ollut tosi mahtava fiilis oikeestaan ihan kaikista asioista! Vietin huipun joulun, oon nähnyt tosi paljon ystäviä lähiaikoina ja jotenkin ehkä tajunnut vihdoin paremmin sen, millaista elämää haluan itselleni rakentaa nyt ja tulevaisuudessa. 

DSC05737

Haluun vielä sanoo, että suurin opetus tältä syksyltä mulle on ollut se, että ne oikeet ihmiset elämässä on paras asia, mikä voi vaan tapahtua. En voisi olla kiitollisempi niille tyypeille, joiden kanssa en päivittäin tai viikoittain kommunikoi, mutta joiden tiedän silti ajattelevan mua silloin tällöin lämmöllä. You know who you are! <3 

Toivottavasti teillä on asiat hyvin, ja vaikka ei olisikaan mikään paras tilanne, oon varma että se kyllä paranee pian. Kiitos jokaiselle, joka vielä tätä tekstiä lukee mun hiljaiselojen jälkeen, you mean the world to me. <3Related Posts

6 kommenttia:

Instagram @petra_koo