29.1.2018 / 6 Comments

THE UNEDITED POST

Helou kaikki ja mukavaa alkanutta viikkoa!

Mun koulupäivät on tässä periodissa vähän millaisia sattuu, esimerkiks näin maanantaisin mulla on koulua klo 9-11 ja sitten taas klo 17-20 illalla, joten tähän väliin jäävä aika on mulle tehokasta työaikaa vaikkapa bloggailuun! Siispä tällä kertaa tulin postaamaan muutaman puhelimella ikuistetun fiilistelyasukuvan!

Oon viimeaikoina törmännyt tosi paljon blogeja ja bloggaajia dissaaviin keskusteluihin, joissa pointtina on nimenomaan se "arjen sokerikuorruttaminen" ja realismin puute. Jotenkin itse pitkään bloganneena kun on käynyt oikeestaan koko repertuaarin läpi puhelimella päivittämisestä millintarkasti sommiteltuihin aamiaiskuviin, on tosi hankalaa kuvitella enää palaavansa kumpaankaan noista ääripäistä. Ymmärrän sekä blogin kirjoittajana että lukijana sen, ettei ketään kiinnosta nähdä sun sotkuista kotia, eikä taas toisaalta yksitellen aseteltuja mustikoita puuron päällä päivästä toiseen. Siks mä tykkään omissa postauksissa mennä ihan sen kirjoitushetkellä vallitsevan fiiliksen mukaan, esimerkiks siinä miten paljon editoin kuviani. Noh, tän postauksen kuvat on otettu mun kännykällä noin 10 minuutissa sisällä, mutta ei se silti tarkoita ettenkö olis niin suunnitellutkin. En mäkään hengaile kotona huvikseni nilkkurit jalassa, tuskin kukaan muukaan. :D
Mun pointti on siis se, että huolettomalla otteella saa kyllä tehtyä suunnitellun oloisen postauksen. Ja näille lukijoille, joita ärsyttää blogien kiiltokuvamaisuus, yksi asia pohdittavaksi: Jos bloggaajan alkuperäinen tarkoitus on tuottamallaan sisällöllä toimia inspiraation lähteenä ja innostajana lukijoilleen, miksi tämän pitäisi postata arkensa tylsmmistä yksityiskohdista kiinnostavimpien sijaan?

Bleh         Bleh

Bleh        Bleh

Bleh
Related Posts

6 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus ja just tällaset kauniit, mutta arkiset kuvat on parhaita - vieläpä ne puhelimella otetut! Ja mistä nuo ihanat housut on?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, oon kyllä sun kanssa samaa mieltä että tän tasoiset arkikuvat on vielä jees julkaista, mutta en mä tykkäis niitä raakoja tosielämän otoksia kyllä postailla... :D Housut löytyi Zaran talvialerekistä alle kympillä!

   Poista
  2. Joo sama täällä! :D Siinä Voguen ja liian arkisuuden välissä on kuitenki aika hyvin tilaa, ettei tarvi olla kumpaakaan ääripäätä!

   Poista
 2. Hei mistä toi ekan kuvan ihana matto on? Oon etsinyt just tollasta vaaleaa, mutta ei tylsää mattoa itselleni iät ja ajat ja toi näyttää ihan täydelliseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut sen Sotkasta! :) Mun mielestä toi on just pysyvää mallistoa eli veikkaan, että noita on edelleen myynnissä!

   Poista

Instagram @petra_koo