27.1.2018 / 2 Comments

SUNRAYS OF MAY 16

Moikka kaikki, toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut ihanasti!

dsc_0285_27308721215_o

Mä kävin vanhan lukiokaverini kanssa piiiitkästä pitkästä aikaa kuvailemassa tänään Talvipuutarhalla. Kuvat on vielä käsittelemättä, mutta julkaisen niitä täällä heti kunhan saan ne käsiini! Sillä välin ajattelin julkaista muutaman kuvan parin vuoden takaa, saman kuvaajan käsialaa nämäkin. En edes muista miksei nää koskaan tänne blogiin saakka päätyneet, kun Instagramiini (@petra_koo) näitä kuitenkin tuohon aikaan postailin, hahah! Anyways, kuvaajana on näissä toiminut siis kaverini Albert, jonka kädenjälkeä voitte ihastella lisää TÄÄLLÄ.

dsc_0296_26702482793_o

By the way, pakko kertoo teille mun heränneestä innostuksesta liikuntaan. Yksi mun uuden vuoden tavoitteista oli ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa elämään terveellisemmin, mikä mun kohdalla tarkoittaa eniten liikunnan lisäämistä ja ruokarytmin säännöllistämistä. En oo harrastanut säännöllistä liikuntaa pariin vuoteen, ja mua jotenkin ahdisti se miten "laihaläski" musta oli tullut. Ulkonäkö siis antoi ymmärtää että oon tosi sporttinen ja hyvässä kunnossa, mutta todellisuudessa en jaksanut juosta kovin pitkään tai esim. nousta portaita hengästymättä :D.... Mut tosiaan, hommasin tän kuun alussa salikortin ja oon ihan rakastunut ryhmäliikuntaan ja juoksemiseen taas, ja oon nyt ottanut tavaksi pitää omatoimista tanssitreeniä isossa salissa kerran viikossa. Onkin sitten tullut treenattua vanhasta muistista mm. balettivariaatioita, joita me mun tanssiaikoina vuosia harjoiteltiin. God I miss that! <333 Mun snäppiä seurailevat tietääkin mistä puhun haha, siellä oon postaillut muutaman kerran mun tanssivideoita. Sielläkin mua voi seurailla nimimerkillä @petra_koo !

dsc_0309_26701558594_o

Related Posts

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia, odotan innolla myös uudempien otosten näkemistä.
  Hauska kuulla, että kevään (tai noh, ehkä vähän aikaista puhua keväästä mutta uuden vuoden) myötä on iskenyt taas tanssifiilis ja liikuntainto päälle. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan uusia kuvia kyllä vähintään yhtä innolla kuin sinä, haha! :D
   Kiitos ihanasta kommentista, hyvää viikonloppua sullekin. :)

   Poista

Instagram @petra_koo