2.4.2018 / No comments

MARCH VIA CAMERA ROLL

Moikka kaikki! Toivottavasti teidän pääsiäinen on sujunut mukavissa merkeissä. Oon itse vielä tän päivän koti-kotonani Kuopiossa, mutta huomenna palailenkin jo takaisin Vantaalle itsenäisen opiskeluviikon ja työperehdytysten pariin. Onneksi tän pidennetyn viikonlopun aikana ehti hyvin levätä ja rentoutua, viettää aikaa perheen ja ystävien sekä sukulaisten kanssa ja tietysti herkutella ja nauttia upeasta kevätsäästä!

Kuten edellisessä postauksessa valittelinkin, on mun kalenteri ollut todella buukattuna viimeisen kuukauden ajan. En oo erityisesti kuvannut edes puhelimella, mutta halusin kuitenkin jakaa teidän kanssa muutaman kameranrullalle tallentuneen hetken maaliskuun ajalta! Lisäks linkkailen pari mun ehdotonta suosikkia kevään soittolistaltani. Kiinnostaisko teitä mun Spotify-listat?

PSST! Vielä torstaihin 5.4. saakka ehtii käydä antamassa ääniä omille suosikeilleen Indiedaysin Inspiration Blog Awardsissa! Äänestyksen yhteydessä on arvonta gaalalipuille, joten kannattaa ehdottomasti osallistua. :) Äänestämään pääsee TÄSTÄ ja mun blogi löytyy kategoriasta "vuoden tulokas", mikäli siis koette mun blogin sopivaksi tuohon kategoriaan, olisin tosi kiitollinen äänistänne! <3Untitled

Untitled

Molemmat yllä näkyvät kuvat on otettu yhdessä mun suosikkikahviloista Helsingissä, nimittäin Andantessa. Päivä jona kävin tuolla oli tosi rauhallinen torstai, ja saatiinkin olla lähes koko aamupäivä ystäväni kanssa kahdestaan nauttimassa kahveistamme! Suosittelen.

Untitled Untitled

Untitled

Muutama erilainen meikkilook viime kuulta!Tuli testailtua monia eri värejä ja innostuin tosi paljon ihon kuulauden tavoittelusta meikissä! Tästä tulen kyllä kirjoittelemaan erillisessä postauksessaan, mulla on nimittäin pari niksiä takataskussani jaettavaksi. ;)

Untitled

Maaliskuun avainsana oli omalla kohdallani tuorepuurot. Innostuin näistä ihan älyttömästi, ja onhan ne terveellisyyden ja monipuolisuuden lisäksi älyttömän kauniitakin!

Untitled

Nopeat asukuvat heti pääsiäislomaksi Kuopioon saavuttuani. DAMN että täällä on muuten lunta!! :D

Untitled

Brunon pääsiäismarkkinoilta bongasin ehkä hauskimman idean koskaan: kimppubaarin! Valkkasin Knippu-yrityksen pisteeltä omaan kotiini tuollaisen kimpun tuomaan vähän kevättä keittiön pöydälle.


Ihanaa alkanutta huhtikuuta, toivottavasti saadaan nauttia auringosta ja pikku hiljaa lämpenevästä säästä. :) Blogiin on tulossa uutta materiaalia ja mun Instagram @petra_koo on ajankohtaisempi kanava mun seuraamiseen, eli jos täällä on hiljaista niin luultavasti ainakin Instasta mut tavoittaa!
Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo