20.3.2018 / 2 Comments

CAP FROM THE BAKER BOY & BLOG AWARDS

Moikka kaikki!

Mitä teidän maaliskuuhun kuuluu? Kiitos kysymästä, omani on ollut tähän saakka kiireinen ja osittain todella stressaava. Sain lyhyen määräaikaisen duunipaikan, oon palautellut koulutehtäviä, selvitellyt vaihtoon liittyviä asioita, ilmoittautunut kesäopintojaksoille, nähnyt onneksi myös ystäviä ja treenannut, joten ihan hirveesti aikaa kirjoittamiseen ei oo ollut. Pahoitteluni siis surkeasta ulosannistani tämän kuun osalta!

DSC05904

Tän postauksen kuvat on napattu Kuopiossa joulukuussa, mikä kertoo ehkä jotain tämän hetkisestä asukuvauskapasiteetistani...:D Toivon mukaan asia taas korjaantuu, kunhan pahin tehtäväruuhka ja stressi koulun osalta väistyvät tässä kevään mittaan. Oon ihan superinnoissani lisääntyneestä päivänvalosta ja mulla pyörii päässä miljoonia ideoita vaatteiden tuunaamiseen taas muutaman vuoden askartelutauon jälkeen... saas nähdä jos saisin pari projektia toteutettua mahdollisesti myös DIY-postausten muodossa!

DSC05896-horz

DSC05908

Kuten myös otsikko kertoo, mulla on infoa koskien Indiedaysin Inspiration Blog Awardseja... Nimittäin te mun ihanat lukijat ja some-seuraajat ootte ehdottaneet mut ehdokkaaksi "Vuoden tulokas" -kategoriaan!!! <333 Tuhannet kiitokset osoitan teille jo tässä vaiheessa, sillä mun kilpasisaret on sen verran kovia ettei mun odotukset älyttömän korkealla ole, hahah! Mutta anyways, jos haluatte mua tukea ja mun blogissa olisi ainesta vuoden tulokkaaksi, pääsee mua äänestämään alta löytyvää nappia painamalla. :)

http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/


DSC05890-horz

Outfit details:

Coat __ 2nd hand // Boots __ Nude // Cap __ H&M // Dress __ Tiger of Sweden // Sweater __ Gant // Bag __ Louis Vuitton // Gloves __ Marja Kurki

Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo