14.10.2018 / 2 Comments

HI FROM PARIS

Bonjour tout le monde!

Oon nyt viettänyt jo hyvän tovin vaihdostani täällä ihanassa Pariisissa, ja mulla on kaikki oikein hyvin. Kuten oon täällä blogissani jo aiemmin maininnutkin, mun postaustahti useimmiten kertoo elämäntilanteestani paremmin kuin yksikään selitys ikinä. Tällä hetkellä yli kuukauden päivät kestänyt somelamaantuminen on pitkälti rutiinien puutteen aiheuttama. Kuitenkin nyt neljättä kouluviikkoa aloittelevana uus-pariisilaisena oon hiljalleen löytänyt elämänrytmin, johon saan yhdistettyä opiskelun, vapaa-ajan, sosiaalisen elämän ja valokuvaamisen sekä blogin. 
Mulla on ollut ikävä ajatusten purkamista ja itseilmaisua, ja mulla on (taas vaihteeksi) muutoksen tuulet käsillä tän kanavan suhteen; ostin nimittäin domainin, jota oon jo kauan mielessäni pyöritellyt. Kyselin muutama päivä sitten Instan puolella, pitäisikö mun näin lähes 7 vuoden jälkeen luopua blogini nimestä ja vaihtaa se sopivammaksi mun Ig-imagoon. Noin 70% vastauksista oli sitä mieltä, että nimenmuutos olisi aiheellinen, ja tarpeeksi plussia ja miinuksia pohdiskeltuani päädyin itsekin samaan lopputulokseen. Täten siis lähiaikoina blogini nimi ja verkko-osoite tulevat muuttumaan. Toivon saavani kaikki IT-asiat hoitoon parhaalla mahdollisella tavalla, jottei se teitä lukijoita haittaisi mitenkään, mutta se voi vaatia muutaman päivän ja paljon mun hermoja... joten koitetaan kaikki pysyä kärsivällisinä! 

Toivottavasti siellä puolen ruutua on myöskin kaikki kunnossa, mä oon ehtinyt jo kirjoitella muutaman valmiin postauksen teille joten toivon että sieltä löytyy vielä innostusta lukea mun elämästä täällä unelmieni kaupungissa. <3

hhDSC07192
Follow my blog with Bloglovin
XX Petra
Related Posts

2 kommenttia:

Instagram @petra_koo