15.1.2018 / No comments

SOME NEW MAKE UP

Helou ihanat!

DSC05937

Tänään esittelen teille joulualeista löytyneet uutuudet jo valmiiksi ylipursuavaan meikkikokoelmaani. Yks tän vuoden tavoitteista vois olla ehkä se, että ostais meikkejä lisää vasta kun edellinen loppuu -tyyppisesti. Onnekseni nämä ostokset tein kuitenkin joulukuun puolella, joten en ainakaan vielä oo tuosta tavoitteesta lipsunut! 

DSC05943

DSC05950

Otetaan vaikka ensiksi huulituotteet, joita on jopa 3 kappaletta. Viimeisen puolen vuoden aikana oon yrittänyt innostua muustakin huulipunasävystä kuin nudesta, ja loppuvuonna mut näkikin silloin tällöin tummansinisillä tai kirkkaanpinkeillä huulilla viipottamassa! Kicksin aleista löysinkin puoleen hintaan tosi kauniin ja erikoisen Estee Lauderin glitterhuulipunan, jonka näkisin parhaiten ehkä yhdessä mun tummansinisen mattahuulipunan kanssa. Tää on koostumukseltaan tosi hileinen ja aika läpikuultava, joten toimittaa tehtävänsä parhaiten luultavasti liptopperina.

DSC05954

Toinen saman kaupan löydös oli tää Smashboxin nude (niin miten sen sävyn kanssa olikaan...) huulilakka. Tästä oon kyllä käytössä tykännyt älyttömästi, pysyy mun mielestä yhtä hyvin huulilla kuin Kylien mattahuulilakat, eikä kuivata ainakaan mun omia huulia yhtä voimakkaasti!

DSC05959

Hoitavana tulokkaana hommasin Lancomelta tollasen huuliöljyn, joka kimaltelee hennosti tietyssä valossa. Valitsin tarkoituksella aika värittömän sävyn, jotta tota pystyis käyttämään myös niinä päivinä joina muuta meikkiä en laita! Suositukset voin antaa myös tästä, ihana applikaattori ja itse tuote ylitti mun odotukset. :)

DSC05986

Halusin huvikseni testiin ostaa Lancomelta myös tollasen CC-voiteen, kun sen kyljessä oli -70% alennusta osoittava tarra. Viimeksi kun oon noita cc-juttuja käyttänyt, käytin Lumenen omaa ja taisin olla yläasteella ja muistikuva on vain se, ettei mun kasvoille todellakaan sopinut silloinen tuote värin eikä oikeastaan koostumuksenkaan puolesta. Tää uudempi tulokas on mulle tällä hetkellä pari astetta liian tumma, mutta sekoittelin sitä testatessani tuotetta johonkin vaaleampaan meikkivoiteeseen ja silloin ainakin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon! Tää jättää kasvot aika kuulaiksi, mikä olikin mun tarkoitus tätä ostaessani. Haluan kesällä meikata vähän huolettomammin ja uskoisinkin tän sopivan juuri sellaiseen tarkoitukseen täydellisesti.

DSC05968

DSC05974

Viimeinen ja ehkä paras löydökseni ikinä oli tää Make up storen The moonshadow -paletti, jota oon varmaan pari vuotta jo kuolannut! Tää sattui olemaan heidän joulukalenterin viimeisessä luukussa puoleen hintaan, ja enhän mä siinä vaiheessa enää voinut jättää tätä tilaamatta. :D En oo kyllä katunut hetkeäkään tän ostamista, noilla luomiväreillä saa niiiiin monenlaisia lookeja aikaiseksi että riittäisi oikeastaan kun omistaisi vain tämän ja pari yksittäistä häivytyssävyä, haha! 


Herättikö jokin näistä mun löydöksistä ihastusta tai vihastusta?

Related Posts

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram @petra_koo